Halmstad Hundrehab Sponsrar

"Hanna och Joakim Tangfelt har tävlat agility på elitnivå de senaste 10 åren. De har tillhört den svenska landslagstruppen de senaste 6 åren och har meriter som SM-guld individuellt och i lag, NM-guld i lag och silver individuellt. Har placerat sig topp 10 i enskilda lopp på både VM, EO och NM. Målet för dem båda att fortsätta utvecklas som ekipage tillsammans med sin hund. Det krävs ett enormt förtroende och samarbete mellan förare och hund, samtidigt som det ska gå så snabbt som möjligt. De är båda överens som att det just det som är tjusningen med agility: att marginalerna mellan fiasko och succé är så små.
Agility kräver god fysik hos både förare och hund. Hanna och Jocke lägger stor vikt på hundarnas fysträning och ser hundarna som elitidrottare. På kvällar och helger erbjuder de specialanpassade kurser till dig enskilt eller till dig och ditt träningsgäng."
Halmstad Hundrehab Sponsrar Hanna och Joakim med deras hundar som kommer med jämna mellanrum för en check up och för finslipning av specifik träning.

Foto Martin Rimby
Foto Martin Rimby